De echte genezer huist van binnen

Gezond en vitaal zijn wil iedereen. Er zijn algemene richtlijnen over hoe je gezond en vitaal kunt zijn en blijven. Vaak is dat voldoende. Soms echter niet. En dan moet je zoeken naar richtlijnen die bij jou passen. In de praktijk voor natuurgeneeskunde en massage kijk ik met je mee en zoek ik samen naar de wijze die bij jou hoort.

De insteek is praktisch, maar wel grondig en bekeken vanuit je totale zijn. Je kunt met tal van klachten bij mij terecht. Doel is dat je zo klachtenvrij mogelijk bent en zelf instrumenten in handen hebt om zo gezond en vitaal mogelijk in het leven te staan.

Ik ben aangesloten bij de NWP. Deze beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen staat garant voor goede kwaliteit. Diverse ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de consultprijs. Details over actuele vergoedingen vind je op www.nwp-natuurgeneeskunde.nl

Blog

Een moment van stilte, een verademing

januari 22nd, 2014

Het is heerlijk om een nieuw jaar te kunnen begroeten en dat heb ik ook gedaan. Door eerst terug te blikken op 2013, prestaties en beproevingen op een rij  te zetten en daarna vooruit te kijken naar 2014. Met behulp van de e-course  Brand New Year van Sandra Ahlers van Innerchoice.  Goed om te doen vooral in de rustige en warme omgeving van een zonnig oord, zoals wij deden.

Stil staan, een moment van bezinning nemen inspireert.  Topmanagers geven het aan: hun beste ingevingen kwamen op momenten van stil zijn. Velen van hen mediteren iedere dag. Iedere dag even niets doen, voelen dat je ademt, je gedachten laten gaan zonder er aandacht aan te schenken, doet je goed. Probeer het, gun het jezelf iedere dag, dat moment voor jezelf, met stil zijn.